Roundtable: Hvordan bestinvestere i eiendom?
Completed
WHEN:

November 19th, Thursday
Central European Time 15:00

Description
Kjære norske LN-medlemmer! Mine kolleger og jeg ønsker med dette å invitere til vår neste Roundtable kun for norske medlemmer. Samlingen vil være via zoom, og maks antall deltakere er satt til ti personer. Vi holder antallet påmeldte lavt fordi at vi vil at alle skal komme til orde, og for at vi skal kunne møtes i trygge og oversiktlige omgivelser, der vi kan diskutere viktige problemstillinger åpent og i fortrolighet. Temaet for møtet er hvordan best å investere i eiendom, og vi har vært så heldige å få eiendomsnestor, Jan-Erik Warbo, til å innlede diskusjonen med en gjennomgang av hans historie innen bransjen. Vi sees den 19.november!
This event is already over. If you want to receive the video/audio files, please write a request to contact@lorangenetwork.com
Moderator
Per Lorange

Per Lorange is the Head of Deal Wall and Co-Investment Opportunities at the Lorange Network, and the managing director of S. Ugelstad Invest, an international family office. He is also managing director for a real-estate company, Christiania Eiendomsselskap, and a mentor at the University of Southern Norway (USN).